@JPBBallin TV: Doe de “Swagg Out”

jpb-portret

Aflevering 1  JPB TV: Doe de “Swagg Out”

JPB heeft wat te vieren! Bijna een jaar geleden drukten JPB en ZJ Records de handpalmen tegen elkaar. Het aantrekken van JPB heeft geresulteerd in twee succesvolle video’s/singles tot dusver. Allereerst releaste hij tegen het einde van de zomer “Jij & Ik”. Deze videoclip is maar liefst 1.783.568 keer beken op YouTube. Zijn 2e single was er één in samenwerking met Bollebof & Keizer. Deze video is ook enorm goed bekeken. Inmiddels zegt de teller: 1.412.092 views.

Reden te meer om een vreugdedansje te doen! Samen met jullie! De choreografie uit “Swagg Out” is dusdanig populair geworden, dat JPB de choreografie graag aan de kijker wilt leren. Ben jij benieuwd naar hoe de pasjes gaan? Bekijk dan onderstaand de video.

Nog één ding! Heb jij het dansje onder de knie? Neem jezelf dan op en verstuur jou video via WETRANSFER naar JPB op jpb@zjrecords.nl . De beste zullen worden uitgekozen en wellicht sta jij dan aan de zijde van JPB in zn volgende video of win je een prijzenpakket met JPB Merchandise !

Like het onderstaande filmpje en zet het op je profiel!

Video JPB TV: Doe de “Swagg Out”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *