Aiky Hef Murda Turk – “5 gram wordt een Kilo” Video Clip

aiky
Zet je schrap en laat je niet leiden door de eerste associaties. In navolging van een tweetal klassiekers, wordt de lijn voortgezet.

Het trio, Aiky (Frits Bricks), Hef (James Blunt)  en Önder (Murda Turk) heeft een tijdloze knaller, genaamd “5 gram wordt een Kilo”, opgenomen en Mike Static heeft gezorgd voor het plaatje bij de woorden. Zowel audio als video is vernieuwend. Donovan is verantwoordelijk voor de beat, waarover de artiesten hun uitingen doen. Bekijk het begin van iets moois. Wat er gaat volgen? Voor nadere zorg!

Aiky vervolgt zijn muzikale carierre vanaf heden met een nieuwe alias, Frits Bricks. De naam duidt op de nuchterheid van een Hollander en de status waar hij populair om is.
Hef is druk bezig met het afronden van zijn 2de album “Papierwerk”. Ook Önder (Murda Turk) is wederom samen met FS Green bezig met het bouwen aan een album. Alledrie vonden zij echter, dat het tijd was voor een nieuwe klassieker.
Bekijk de video onderstaand.

 

Ga naar youtube.com/zwarejongenz en voeg de video toe aan je favorieten. Heb jij een sociale netwerk pagina? Deel de video dan met al je vrienden!
ZwareJongenZ heeft samen gewerkt met de dames van Nubian-q management en Privaxy die hun bijdrage perfect hebben geleverd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *