Bollebof en FunX presenteren ‘Airline Bof EP’ Download m nu

airlinebof_frontcover_funx_online

Bollebof – EP: Airline Bof

“Het” moment is genaderd. De koffers staan klaar en de motor draait. Na een lang en vooral creatief proces is het product daar; Airline Bof.

Vanaf nu is de vernieuwende en voornamelijk kwalitatieve EP exclusief en gratis te downloaden op bollebof-music.nl

De EP is een samenloop van verschillende invloeden en interesses en heeft voor iedereen wat wils! Vandaag is de dag des “succes” als je het Bollebof vraagt. Succes is tevens de bestemming van de reis van zijn EP. Met hiphopballets, zomernummers, clubbangers en relatiegevoelige nummer neemt hij je mee op reis door zijn tempel. De EP brengt een nieuwe kwaliteitsstandaard met zich mee. Airline Bof is een project dat zoveel leven heeft gekregen, dat het allang niet meer op slechts een EP lijkt. Het project voelt, ziet eruit en klinkt vooral als een album.

Bollebof laat meerdere (muzikale) kanten zien en gunt jullie een blik in de toekomst. Op de EP heeft Bollebof samengewerkt met Aiky, Matarr, Phatt, Brian Bijlhout, Nelson da Graca en …. Het aantal featurings is beperkt gebleven, omdat Bollebof zoveel mogelijk van zichzelf wilde laten zien.

Dit is hem perfect gelukt. Download de EP HIER exclusief en gratis op funx.nl. Wil je Bollebof steunen? Dan kun je de EP HIER aanschaffen. Bezoek de website van Bollebof, bollebof-music.nl, voor alle informatie omtrent de artiest en zijn nieuwe EP. De cover van de EP is ontworpen door Frank Foks en de website en sociaal media pages door TiboDesign. Bekijk funx.nl en zjrecords.nl voor meer algemene informatie. Mis je vlucht niet en vlieg mee!

Download Airline Bof  HIER.

Hieronder de eerste single van Bollebof – Airline Bof “Mijn Nummer 1”

Om de tracklist van Airline Bof toe te voegen aan je persoonlijke afspeellijst. Heb je favorieten? Zet het op je sociale netwerkpaginas en deel het met al je vrienden

http://youtube.com/playlist?p=PL8F141165060F2E52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *