Dames Gezocht Video Shoot FritsBricks, Kempi, Feis en Heinek’n

zj

Beste fans/volgers/overigen,

 

ZJ Records zit niet stil! Topvideo’s worden geschoten aan de lopende band. Momenteel zijn wij opzoek naar figuranten voor de aanstaande videoclip van Frits Bricks featuring Feis, Heinek’n en Kempi.
De videoclip staat gepland op twee achtereenvolgende datums. 28 en 29 april zal Mike Static en zijn crew alles in de juiste banen leiden.
28 april (Frits, Feis, Heinek’n, Kempi) wordt er geschoten op 2 locaties: Vlaardingen / Rotterdam Zuid. Hiervoor zijn 10 dames/figuranten benodigd. Vervoer van de ene locatie naar de andere wordt geregeld. Dit geldt slechts voor 2 van de 10 dames/figuranten.
KLEDING: Casual

29 april  (Frits Bricks en Kempi) wordt er geschoten op 1 locatie in Vlaardingen. Dit zal zijn in een discotheek. Op deze locatie hebben wij zoveel mogelijk dames/figuranten nodig. Zorg er dus voor dat je je vriendinnen, nichten, buurmeisjes, klasgenoten meeneemt! Stuur het bericht door.
KLEDING: Uitgaanskleding 

Op beide dagen zullen er veel verschillende artiesten aanwezig zijn voor cameo’s. Oa. Bollebof en JPB zullen aanwezig zijn.

Kan jij goed dansen, ben je niet cameraschuw, spontaan en zie je er ook nog eens goed uit! Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Voor deze videoclips zijn wij opzoek naar mooie dames die willen figuren/dansen in de videoclip.
Criteria/vereisten:
– vrouw, tussen de 18 en 26 jaar
– goodlooking
– tevens ook een goed gevoel voor ritme
– Beschikbaar op zaterdag 28 april en/of zondag 29 april (Indien je beide dagen beschikbaar bent, geef dat dan aan!) 

Ben jij diegene die we zoeken?

Stuur dan de volgende gegevens voor zo snel mogelijk naar: zjclipmodels@gmail.com
Naam:
Leeftijd:
Lengte
Gewicht:
Emailadres:
Telefoonnummer:
2 recente foto’s: 1 van gezicht en 1 waar je helemaal opstaat
Zonder foto’s nemen je aanmelding niet in behandeling!
Let wel! Het is op vrijwillige basis, je moet het echt leuk vinden om te doen. Op dagen van de opnamen wordt er catering verzorgd voor alle aanwezigen. De figuranten worden allen opgemaakt door een professionele visagiste.
Bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *