Frits Bricks – Minimaal 5 (Promo video)

Minimaal 5

PERSBERICHT: Frits Bricks – Minimaal 5 (Promo video) Rotterdam, 2 augustus 2012

 

Frits Bricks laat nergens gras over groeien! Hij heeft de smaak te pakken kan gesteld worden. Vandaag releast ZJ Records de single “Minimaal 5”. De single en de bijzondere video, welke bol staat van FX-effecten, voldoen exact aan de feeling welke Frits Bricks wilt overbrengen. “Als je hard werkt en je kijkt terug, kun je zien dat je stappen hebt gemaakt, al besef je dat op het moment zelf niet altijd. Om die reden maak ik muziek om mensen te motiveren! Minimaal 5!”

Frits Bricks werkt nog steeds aan het “nog nooit eerder vertoonde product in NL”. De MP3 van “Minimaal 5” was bij de release van de eerste single van Frits Bricks, “Geldwolf”, al te downloaden. De track is een enorme banger en daarom verdiende de track het om een videoclip erbij te schieten! Frits Bricks wilt verdienen, maar wel “Minimaal 5”! Zoals de vorige keer bekend gemaakt, worden de videoclips van Frits Bricks samen één geheel. Eén chronologische film. “Minimaal 5” is hier géén onderdeel van! “Minimaal 5” is een bonustrack met daaraan gekoppeld een fenomenale videoclip.

De single is geproduceerd door de welbekende producer Ryan Lisse. De cover en de website zijn ontworpen en ontwikkeld door www.tibodesign.nl. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor de FX-effecten in de videoclip. De video, met een niet te missen Maybach, is geregisseerd door Mike Static. De introductie van Frits Bricks wordt ondersteund door Fritsdrank, dat het slogan “Energy voor geldwolven!” draagt.

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe, lekkere en motiverende Fritsdrank? Bezoek dan nu www.fritsdrank.nl en bekijk de ordermogelijkheden!

Bekijk de video onderstaand.

Wil jij de track downloaden als MP3? Klik HIER om de track direct te downloaden. Voor meer informatie over Frits Bricks bezoek je zijn website, www.fritsbricks.nl.

Schrijf je op de website in voor de mailinglist, om van alle nieuwtjes op de hoogte te blijven. Voor meer informatie over ZJ Records en artiestenboekingen, bezoek je www.zjrecords.nl. Volg Frits Bricks op Twitter: @FritsBricksZJ. Kennis maken met Frits Bricks? Voeg hem toe! BBM: 26F7EBE7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *