JPB Feat. Bollebof & Keizer – Swagg Out Video

SwaggOut_cover

JPB Feat. Bollebof & Keizer – Swagg Out

Na de bekendmaking van het bestaan van “Swagg Out” is er een enorme vloed aan vragen ontstaan vanuit het publiek over de datum van de release.

De dag van het bewijs van een nieuwe stroming binnen HipHop is aangebroken. Eerst werd het publiek al een blik achter de schermen gegund, maar nu wordt het eindresultaat gepresenteerd. ZJ Records-artiesten, JPB en Bollebof, hebben de muzikale hand geschud met Nindo-artiest, Keizer.

De samenvoeging van de kijkcijferkannonen heeft geleid tot een relevant statement “Swagg Out”. Van top tot teen zijn JPB (@JPBBalin), Bollebof (@Bollebof) en Keizer (@KEIZBABY) in Swagg gedoopt. Dit is echter niet alleen entertainment, zo gaan deze heren door het leven.

De productie is ontstaan uit een samenwerking tussen Jespy Beats en Ryan Lisse. De beelden bij de muziek zijn verwezenlijkt door de regisseur, die bekend is van veel ZJ Records-werken, Mike Static. De cover van de single en de Video-FX zijn voor rekening van TiboDesign.

De release van de single betekent ook een release van nieuwe merchandise-artikelen, welke zichtbaar zijn in de videoclip. In de ZJ-Webshop zijn vanaf heden nieuwe JPB-artikelen verkrijgbaar. Ook zijn er vanaf heden “Hoog Exclusieve” artikelen van BigCityBoys (BCB) verkrijgbaar.

Bezoek direct de webshop door HIER te klikken.

Steun de artiesten en schaf de single aan op je mobiel door HIER te klikken.

ATTENTIE! Wil jij kans maken op een GRATIS bezoek en optreden van JPB of Bollebof? Volg dan onderstaand de aanwijzingen.

 

Hyves / Facebook

Op Hyves post je de video op je profiel en deel je het met je vrienden. Verzamel minimaal 15 reacties op de video en laat een krabbel achter op de Hyves-pagina van JPB en Bollebof.

Twitter

Tweet de video en mention de artiesten (@JPBBALLIN, @Bollebof en @KEIZBABY). Plaats de cover van de single in je avatar en verzamel minimaal 15 ReTweets en maak de video tot een favoriet op je profiel. De winnaars worden binnen een maand bekendgemaakt.

Ga naar de onderstaande websites voor informatie, boekingen en schrijf je in voor de mailinglist: zjrecords.nl jpb-music.nl bollebof-music.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *