Matarr – De Gang Van Zaken (EP) GRATIS DOWNLOADEN

Matarr - DGVZ Cover

Persbericht: Matarr vertelt “De Gang Van Zaken”
Matarr – De Gang Van Zaken (EP)

Delft, 24 februari 2012

De langverwachte EP van de straatpoëet uit Delft verschijnt vandaag. “De Gang Van Zaken” wordt uitgebracht door ZJ Records in samenwerking met Puna.nl. De EP wordt op het hiphopblog gratis ter download aangeboden.

De EP, welke bol staat van levenslessen en –verhalen, is een samenbundeling van scenes uit het bestaan van Matarr. @Matarr deelt op “De Gang Van Zaken” de ervaringen van een jongen wiens leven niet altijd van een leien dakje is gegaan.

De nummers onderhouden allemaal verband met elkaar, waardoor de EP klinkt als een boek. Met de release van DGVZ sluit Matarr een periode af van zijn leven en start er een nieuwe fase. De titels van de nummers schetsen direct een beeld van de fase, situatie en emotie (Masker, Wist je nog, Kan er niet aan denken).

Samenwerkingen zijn er met o.a. labelgenoot Bollebof en undergroundbelofte Para Mocro. Laatstgenoemde is te horen op de promosingle ‘Onderweg’, waarvan de videoclip binnen een maand reeds 300.000 keer bekeken is via YouTube.

Het artwork is ontwikkeld door TiboDesign.

Download de EP “De Gang Van Zaken” door HIER te klikken.

 


Bekijk de videoclip “Onderweg” door HIER te klikken.

Bekijk de Mini-Docu van Puna door HIER te klikken.

Bekijk de cover en de tracklist door HIER te klikken.

Bezoek de webshop door HIER te klikken.

Steun de artiest en schaf de EP aan door HIER te klikken.

ACTIE!

Op Hyves en Facebook post je de EP en promovideo (Onderweg) op je profiel en deel je het met je vrienden. Stuur het door en maak kans op een ZJ-Scheme015-artikel naar keuze. Tweet de EP en mention @Matarr. Plaats de cover van de EP in je avatar en maak kans op een ZJ-Scheme015-artikel naar keuze.

Ga naar de onderstaande websites voor informatie en boekingen. Schrijf je in voor de mailinglist: www.zjrecords.nl, www.matarr.nl, www.puna.nl,webshop.zwarejongenz.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *