Nieuwe Video single: Bollebof Feat. Brian Bijlhout – Het heeft geen zin

Cover Het_heeft_geen_zin-voor-004

Bollebof opent zijn hart met “Het heeft geen zin”.

 

Rotterdam, 10 februari 2012

Bollebof, wie inmiddels behoort tot de gevestigde orde als het constante populariteit betreft, laat ditmaal een andere kant van zijn karakter zien. In navolging van de veelbekeken en –besproken solosingle “Mijn nummer 1”, wordt er een 2e single gereleast welke aantoont dat Bollebof meer is dan een vrouwenmageneet en fashionaanbidder.

Een succesvolle release in 2011 (100.000 downloads) van de debuut-EP; Airline Bof, heeft Bollebof (@Bollebof) een vruchtbaar vervolg van zijn muziekcarrière geboden. Het betreden van veel podiums en het ondergaan van veel interview- en camerawerk heeft enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de artiest. Met nog veel moois in het verschiet neemt Bollebof de kijker en luisteraar mee op tour door zijn hart in “Het heeft geen zin”.

De 2e single rijmt met karaktereigenschappen van Bollebof welke mogelijk niet bekend zijn bij het grote publiek. Bollebof is een familieman, Bollebof is een loyale vriend en Bollebof is bovenal een keiharde werker. De jonge Rotterdammer vertelt in “Het heeft geen zin” openhartig één van zijn verhalen.

Perry Mystique is verantwoordelijk voor de productie van de single. Mike Static en Dennis Majstorovic hebben een prachtige video geschoten i.c.m. nostalgische videobeelden. De cover van de single is ontwikkeld door TiboDesign. In de ZJ-Webshop zijn alle BCB-artikelen verkrijgbaar.

Download de EP “Airline Bof” nog altijd door HIER te klikken.

Bezoek de webshop door HIER te klikken.

Steun de artiest en schaf de single aan door HIER te klikken.

ACTIE!

Op Hyves en Facebook post je de video op je profiel en deel je het met je vrienden. Stuur het door en maak kans op een BCB-artikel naar keuze. Tweet de video en mention @Bollebof. Plaats de cover van de single in je avatar en maak kans op een BCB-artikel naar keuze.

Ga naar de onderstaande websites voor informatie, boekingen en schrijf je in voor de mailinglist: www.zjrecords.nl, www.bollebof-music.nl, webshop.zwarejongenz.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *