PERSBERICHT: Bollebof – Finesse (Promo Big City Boys EP)

Cover_Finesse_02

PERSBERICHT: Big City Boys – Finesse

Rotterdam, 6 juli 2012

Het is ongetwijfeld ook aan jou revue gepasseerd! BCB, een formatie van artiesten en atleten. De stadsjongens staan representatief voor toffe muziek, fashion en nog veel meer. De officiële frontmannen van Big City Boys zijn Bollebof, Eljero Elia en Memphis Depay. Zij en Gregory van der Wiel zijn dan ook de enigen met een BCB-tattoo op de pols. Naast de genoemde BN’ers bestaat de groep uit familie, vrienden en lotgenoten.

Vandaag releast de formatie voor het eerst een track welke onderdeel is van een aanstaande Mixtape van Big City Boys. Een opwarmer? Flinke warming-up! De track is voor rekening van Bollebof. Hij neemt de formatie op sleeptouw.

De single is geproduceerd door Hyplified Music. De videoclip is geschoten en geregisseerd door Major League Boys.

Ben jij geïnteresseerd in de BCB-merchandise welke je ziet in de videoclip? Bezoek dan HIER http://webshop.zjrecords.nl/Artists/Artists-bollebof en bestel je nieuwe gear!

De single kan je gratis downloaden door HIER TE KLIKKEN.

Voor meer informatie over BCB bezoek je de website, www.bigcityboys.nl en www.bollebof-music.nl. Schrijf je op de website in voor de mailinglist, om van alle nieuwtjes op de hoogte te blijven.

Voor meer informatie over boekingen, bezoek je www.zjrecords.nl en e-mail je naar bollebof@zjrecords.nl.

Volg BCB op Twitter: @BigCityBoys, @Bollebof, @Eljero17Elia, @MemphisDepay22

Bekijk onderstaand de videoclip:
VIDEO: Big City Boys – Finesse


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *