PERSBERICHT: Frits Bricks – Geldwolf (Feat. Feis, Heinek’n & Kempi) Prod by. Ra-O

Rotterdam, 8 juni 2012

Aiky stopt met rappen en Frits Bricks neemt het stokje over! De officiële introductie van Frits Bricks is nu. Aiky heeft zijn weg gevonden als platenbaas van ZJ Records en Frits Bricks vervolgt een muzikale carrière. Samen met Feis, Heinek’n en Kempi geeft Frits Bricks uitleg over zijn karakter: Geldwolf! Aiky spreekt: “Men denkt in hokjes, dus handel ik in hokjes. Aiky heeft zich op advies van velen beperkt tot handelingen achter de schermen. Frits Bricks is nieuw, fris en hongerig! Ik heet hem van harte welkom bij ZJ Records!”

Frits Bricks is al geruime tijd bezig met zijn officiële introductie. “Alles moet anders aangepakt worden.” en “doen wat niemand doet.” zijn kreten die intern vaak het gehoor vonden. Met de eerste single van een aanstaand verzamelproduct, bewijst Frits Bricks een dienst aan iedereen die hart werkt om geld te verdienen! Motivatiemuziek noemt hij het zelf. Feis, Heinek’n en Kempi dragen bij aan de single. Deze formatie belooft een zomerknaller!

De videoclip is het begin van een lange reeks videoclips. Beter gezegd, het begin van een chronologische film. Om de fans/volgers direct van een goede introductie te voorzien doet Frits Bricks een bonustrack cadeau. Ga naar www.fritsbricks.nl en schrijf je in voor de mailinglist. Je ontvangt dan een reply met een downloadlink voor de bonustrack: Frits Bricks – Minimaal 5. Het is absoluut de moeite waard! De single is geproduceerd door de gloednieuwe producer Ra-O.
De cover en de website zijn ontworpen en ontwikkeld door www.tibodesign.nl.

De video, welke toonbeeld is van het leven van Frits Bricks, is geregisseerd door niemand minder dan Mike Static. Meer volgt!

De introductie van Frits Bricks wordt ondersteund door Fritsdrank, dat het slogan “Energy voor geldwolven!” draagt. Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe, lekkere en motiverende Fritsdrank? Bezoek dan nu www.fritsdrank.nl en schrijf je in voor de mailinglist en ontvang direct informatie over de aanstaande ordermogelijkheden.

Bekijk de video onderstaand.

Videoclip KLIK HIER: Frits Bricks – Geldwolf (Feat. Feis, Heinek’n & Kempi)

Beloon jij het werk van Frits Bricks?! Steun Frits Bricks en schaf de single aan en ontvang de bonustrack er gratis bij! Klik HIER om de iTunespagina de bezoeken.

Voor meer informatie over Frits Bricks bezoek je zijn website, www.fritsbricks.nl. Schrijf je op de website in voor de mailinglist, om van alle nieuwtjes op de hoogte te blijven en om de bonustrack per reply te ontvangen.

Voor meer informatie over ZJ Records en artiestenboekingen, bezoek je www.zjrecords.nl.

Volg Frits Bricks op Twitter: @FritsBricksZJ.

Kennis maken met Frits Bricks? Voeg hem toe! BBM: 26F7EBE7

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *