Roya (Royston Drenthe) – Jemay-Lee (Feat. Boef & Vallery) VideoClip op SBS 6 Shownieuws

cover Roya Single

Persbericht:

Royston Drenthe, bekend van zijn talenten binnen de krijtlijnen, breidt zijn carierre uit. Dat Royston gek is op muziek, in het speciaal HipHop-muziek, is geen onbekend gegeven. Met zijn officiele eerste single maakt hij een volwassene intrede.

Naast profvoetballer, kostwinner en levensgenieter is Royston vader van 3 kinderen. De titel van de single, Jemay-Lee, is gelijknamig met de naam van zijn eerste dochter. Royston Drenthe maakte op jonge leeftijd een droomtransfer richting het voetballand Spanje. De jonge Rotterdammer van Surinaamse komaf belicht in zijn muziek een hele andere kant van zijn leven. Hij omschrijft zijn ervaring rondom de eerste zwangerschap van zijn ex-vrouw. Jemay-Lee, papa’s lieveling, is geliefd bij de gehele familie.

Zo wordt Royston op zijn eerste single vergezeld door zijn zusje en neef. Vallery verzorgt het refrein en Boef vult het tweede couplet. Beiden laten zij horen van welke waarde Jemay-Lee is voor hen. “Thuis is thuis”. Bij het zien van de kinderen komt de buitenwereld compleet te vervallen. Royston legt zijn gevoel bloot op zijn eerste single.

De video wordt vanavond in de vroege editie van Shownieuws op SBS6 geprimeurd om 19.20 uur tot 20.00 uur. In de late editie van Shownieuws op SBS6 wordt het herhaald (23.15 uur tot 23.40 uur). ZwareJongenZ Records heeft de video/single gedistribueerd. Shownieuws heeft zich aangesloten bij ZwareJongenZ Records om de single, de primeur te geven die het verdient. Na de uitzending is de video te zien op het volgende YouTube-kanaal: RoystonDrentheMusic.

Om de volwassene intrede van Royston te onderstrepen heeft de man in kwestie, zich letterlijk ontdaan van zijn wilde haren. Royston gaat vanaf heden door het leven met een korte coup. Wil je zien hoe het hem staat? Kijk onderstaand afbeelding.

In samenwerking met ZwareJongenZ Records heeft Royston zijn eerste single gerealiseerd. Mike Static is verantwoordelijk voor het plaatje bij de woorden. ¬†EN Tibodesign zijn verantwoordelijk voor de ontwerpen, foto’s en Youtube kanaal.

De video is vanaf 19:45 te bekijken op het YouTube-kanaal: youtube.com/roystondrenthemusic De single is binnen enkele dagen te verkrijgen op I-Tunes Cover kan je ook hieronder aanschouwen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *