Simon B. – Busje komt zo (Video Clip)

Simon_busje_komt_zo_006

Het debuut van Simon B. is daar.

Na maanden van veel creatief werk achter de schermen is het tijd om de eerste officiële single van Simon leven te geven. ZwareJongenZ Records toont met de release van Simon, eens en te meer aan dat het zich wil begeven op verschillende facetten van de markt. De maatschappij breidt uit met acts dat een nieuwe doelgroep aanspreekt. Simon behoort tot één van de nieuwe gezichten van ZJR.

De debuutsingle is een remake van de welbekende hit “Busje komt zo”.De titel is gelijknamig, maar Simon heeft het nummer inhoudelijk een verschillende richting in gestuurd. Het klinkt fris, vernieuwend en toegankelijk. Wat ook een belangrijk feit is, is dat erop gefeest kan worden. Simon sprak zelf het volgende uit over zijn debuutsingle: ‘’Ik wil graag dat mensen even alles vergeten wanneer zij mijn muziek horen. Alle remmen los!,,. Naast het feit dat Simon op eigenzinnige wijze de maten vult, is hij ook enorm komisch. De videoclip geeft dat goed weer. De formule luidt als volgt: kam + kuif + bretels = Simon!

Ondanks de geringe muzikale uitingen en presentaties in de media, is er een constant publiekelijk gesprek ontstaan omtrent Simon. “Busje komt zo” is het eerste wapenfeit van Simon. De single is geproduceerd door Will-M, wie onderdeel is van Future Presidents. De cover en de website zijn ontworpen en ontwikkeld door tibodesign.nl.

De video is geregisseerd door de welbekende Mike Static.

De video raakt dezelfde nostalgische snaar als de titel van de single. Retro, gek en grappig! Bekijk de video onderstaand. Bezoek simonb-music.nl en schrijf je op de website in voor de mailinglist, om van alle nieuwtjes op de hoogte te blijven.

Bezoek simonb-music.nl en schrijf je op de website in voor de mailinglist, om van alle nieuwtjes op de hoogte te blijven.

Simon heeft jullie nodig! Steun hem en schaf de single aan! Klik HIER om de iTunes-pagina te bezoeken.

Bezoek de webshop en schaf de merchandise aan van Simon. Klik HIER om de Webshop te bezoeken.

 

 

 • jessie zegt:

  ey man ik vind hem een beetje kaka man,
  zwarejongens zijn tog die niggus? :s
  niet van die mannetjes die shizzle namen jweettog

  (Y)

 • SwaSwieSwa zegt:

  wtf is dit even serieus aiky waar ben je mee bezig waar heb je deze homotje weggevist vriend kijk es goed naar de nederlandse hip hop scene genoeg talent zou interesse hebben om bij jou aan de slag te gaan en je doet dit? KOM OP VRIEND DIT IS 1 GRAP KIJK DE REACTIES OP YOUTUBE BIJ SIMON B MAAR EENS IEDEREEN VIND HET KAKA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *