Video: Bollebof – Als je van mij was

Bollebof-als-jij-van-mij-was_005

Rotterdam, 12 oktober 2012

Bollebof, de inmiddels doorgewinterde artiest uit het stal van ZJ Records, releast vandaag zijn kersverse single, “Als je van mij was”. De derde video van het jaar 2012 is er één

waarin Bollebof hardop zijn droom en wensen uitspreekt over een toekomst met zijn droomvrouw. Wensen komen echter niet altijd uit. Bollebof is erg tevreden over het eindproduct. “Wij gaan over het algemeen zorgvuldig om met releases. Alles moet kloppen. Ik hoop dat mijn nieuwe single, de voorgaande singles overtreft op alle vlakken!”, aldus Bollebof.

De droomwens van Bollebof wordt in de nieuwe videoclip gevisualiseerd. Het begin en het einde van de video laten echter zien dat niets minder waar is. Exact een week geleden kregen de mensen thuis al de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Ditmaal, de officiele videoclip van “Als je van mij was”.

De single is geproduceerd door Hyplified. De cover van de single is ontworpen door www.tibodesign.nl. De video is geregisseerd door Mike Static.

Bollebof werkt iedere dag keihard voor zijn muziek! Wil jij dit bekronen met de aankoop van zijn nieuwe single? Klik HIER om de iTunespagina te bezoeken.

Wil jij kans maken op een gratis BCB-pakket? Doe dan mee met de Hyves- / Twitter- / Facebook-actie!

Hyves / Facebook

Op Hyves en Facebook post je de video op je profiel en verzin je iets creatiefs wat jij zou doen met Bollebof als hij van jou was. Laat ook een bericht achter op de pagina van Bollebof!

Twitter

Tweet de video en verzin iets creatiefs wat jij zou doen met Bollebof als hij van jou was! Stuur dit naar de artiest (@Bollebof). Plaats de cover van de single in je avatar en maak de video tot een favoriet op je profiel.

Voor meer informatie over ZJ Records, bezoek je www.zjrecords.nl. Voor boekingen ga je naar www.lineupevents.nl.

Volg Bollebof op Twitter: @Bollebof

Bekijk de video onderstaand.

Videoclip KLIK HIER: Bollebof – Als je van mij was


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *