Video: Frits Bricks – Coke ‘n Money (Deel 2)

Frits Bricks - CNM Coverjpg

Rotterdam, 13 december 2012

Frits Bricks heeft inmiddels geen introductie meer nodig. Na de officiële single “Geldwolf”, weet een ieder dat Aiky een stap terug heeft gedaan als platenbaas van ZJ Records en dat Frits Bricks het raproer heeft overgenomen. Alles remmen los!
De 2e officiële single van het bijzondere project “Geldwolf” draagt de titel “Coke ’n Money”. De keiharde clubtrack is een uitnodiging voor een ieder die keihard wilt feesten en voor alle DJ’s die een zaal aan het bewegen willen krijgen!

Eerder al werd bekend gemaakt dat Frits Bricks bezig is met een EP, dat volledig verfilmd zal worden. Een chronologische film zal het eindresultaat zijn. “Coke ’n Money” geeft een vervolg aan de eerste single. Frits Bricks spreekt geregeld de volgende zin uit: “Ik maak motivatiemuziek. Alles of niks. Geen remmen.”

De single is geproduceerd door Ra-O. De cover is ontworpen door www.tibodesign.nl. De video is geregisseerd door niemand minder dan Mike Static. Meer volgt!

Speciale oproep! Ben jij een DJ en jij wilt de track ontvangen, opdat jou zalen uit hun dak gaan? Stuur dan een e-mail naar dj@zjrecords.nl met je voor- en achternaam, artiestennaam en telefoonnummer.

Beloon jij het werk van Frits Bricks?! Steun Frits Bricks en schaf de single aan.
Klik HIER om de 538Downloadshop te bezoeken.

Voor meer informatie over Frits Bricks bezoek je zijn website, www.fritsbricks.nl. Schrijf je op de website in voor de mailinglist, om van alle nieuwtjes op de hoogte te blijven.
Voor meer informatie over ZJ Records en artiestenboekingen, bezoek je www.zjrecords.nl.
Volg Frits Bricks op Twitter: @FritsBricksZJ.

Kennis maken met Frits Bricks? Voeg hem toe! BBM: 26F7EBE7

Bekijk de video onderstaand.
Videoclip Frits Bricks – Coke ’n Money (Deel 2)

Heb jij Deel 1 nog niet gezien en/of wil je het terug kijken?
KLIK HIER: Frits Bricks – Geldwolf (Feat. Feis, Heinek’n & Kempi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *