Video: ILY & Rikardo ft. JPB – Wat je doet met mij

Rotterdam, 25 januari 2013

De kogel is door de kerk. ZJ Records presenteert vandaag een nieuwe act, ILY en Rikardo. ILY, “een half turkse en half surinaamse jongen“ en Rikardo “Een Macedonische jongen” groeiden samen op op de kanaleneiland in Utrecht en zijn al aantal jaren bezig met muziek. Ook hun deelname aan X-Factor in 2010 is niet onopgemerkt gebleven en heeft hun aardig wat fans opgeleverd.

In de zomer van 2012 nam ILY de trein naar Vlaardingen waar ZJ gevestigd is en liet daar een Demo achter die insloeg als een bom. Het geluid dat bestond uit dance gemikst met r&b was goed bevallen en de keuze was al snel gemaakt. ZJ is altijd op zoek naar  nieuwe acts die buiten het huidige roster vallen en waar we onze horizon mee kunnen verbreden. Met deze act bewijzen we wederom dat we een recordlabel zijn die in staat is om elke muziek genre naar buiten te brengen.

Hou je van uitgaan en een feestje ? ILY & Rikardo in ieder geval wel. Al enige tijd zijn ze in alle stilte aan t werk in de studio en hebben diverse tracks gemaakt om de clubs in Nederland op hun kop te zetten. “Wat je doet met mij” was er een die snel bleef hangen. JPB die al enkele songs heeft uitgebracht via ZJ Records kon het niet laten en stond open  voor het nieuw geluid en steunt de jongens op de single. De video is opgenomen in de Hollywood Music Hall in Rotterdam waar die eind november ook als eerst te zien was.

De single is geproduceerd door Rikardo. De cover is ontworpen door www.tibodesign.nl. De video is geregisseerd door niemand minder dan Mike Static. Meer volgt!

Kan je er niet genoeg van krijgen ? Koop de single door op de onderstaande link te klikken.
Klik HIER om de 538Downloadshop te bezoeken

Voor meer informatie over ILY & Rikardo en artiestenboekingen, mail je aanvraag naar ilyrikardo@zjrecords.nl .

Volg ILY & Rikardo op Twitter: @ilyrikardo.

Bekijk de video onderstaand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *