Video: Joelito Cortes – Nederland Op 1

joelito-nederland-op-1_cover

Joelito – Nederland Op 1

Vlaardingen, 5 juli 2014

Gisteren was het zover. Het leek de juiste timing om voor de laatste oefenwedstrijd van het Nederlandse elftal de video van Joelito Cortes genaamd ‘Nederland op 1’ uit te brengen. Met nog maar ongeveer een week voordat Oranje aan de eerste wedstrijd van het wereld kampioenschap in Brazilie begint wil Joelito Cortes iedereen in de juiste stemming brengen. Veel mensen lijken er niet in te geloven dat onze jongens de titel gaan pakken. Veel mensen inderdaad, Joelito Cortes niet meegerekend.

Het idee was om eerst de video single ‘1+1=2’ van Joelito Cortes uit te brengen totdat we alle slechte WK nummers te horen kregen. Het label besloot samen met Joelito dat ze daar iets aan moesten doen, zo kwamen ze op het idee om een remix van ‘1+1=2’ te maken. Zoals jullie kunnen horen met succes. Ook voor de video kozen we een andere weg. Niet de volgestampte kroegen waar de alcohol rijkelijk vloeit maar de jeugdige en famile gevoelens proberen op te roepen bij de fans. Joelito Cortes is er klaar voor, Nederland won gisteren met 2-0 van Wales, geloven jullie er ook in?

De single is geproduceerd door Joelito Cortes zelf, Will-M van FBI beats en Thom van der bruggen . De cover van de single is ontworpen door www.tibomedia.nl.

Joelito Cortes werkt keihard voor zijn muziek! Wil jij dit bekronen met de aankoop van zijn nieuwe single ?.

Koop de single via:

Deezer: http://goo.gl/pXJ1uB
Spotify: http://goo.gl/5ToZg6
I-Tunes: http://goo.gl/KVuAhk

Facebook: DitisJoelito

Twitter: @joelito_Cortes

Instagram: Joelitocortes

Voor meer informatie over ZJ Records, bezoek je www.zjrecords.nl. Voor boekingen mail je joelito@zjrecords.nl.

Bekijk de video onderstaand.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *