Video: JPB – Bij mij

JPB - Bij mij Cover

PERSBERICHT: JPB – Bij mij

Vlaardingen, 15 November 2013

JPB, de inmiddels doorgewinterde artiest uit het stal van ZJ Records, releast vandaag zijn kersverse single, “Bij mij”. De vrouw vriendelijke artiest uit Tilburg laat na enige tijd weer van zich horen. Maanden is hij in de studio bezig geweest  om een aantal sterke tracks te maken, niet zonder succes. Door het geleverde werk worden er binnen een korte periode 3 singles gereleast. “Bij mij” is de eerste hiervan.

De klassieke assepoester verhaal komt naar voren in de video  met JPB als prins charming. Drie zussen die om de hand van het prins strijden tijdens een gemaskerde bal op een prachtige locatie, een kasteel. Wie zal uiteindelijk de hart van de prins stelen ?.  De 2 bijdehante zussen of toch wel de onschuldige verlegen zusje ?. Je zult het snel zien.

De single is geproduceerd door Jespy. De cover van de single is ontworpen door www.tibomedia.nl. De video is geregisseerd door Mike Static.

Bekijk de video onderstaand.

JPB werkt keihard voor zijn muziek! Wil jij dit bekronen met de aankoop van zijn nieuwe single?  Klik HIER om de iTunespagina te bezoeken.

Wil jij kans maken op een gratis JPB-pakket ? Doe dan mee met de  Twitter- / Facebook-actie!

Facebook

Op Facebook post je de video op je profiel en verzin je iets creatiefs hoe zou jij JPB zijn hart stelen ?. Laat ook een bericht achter op de pagina van JPB!

Twitter

Tweet de video en verzin iets creatiefs hoe zou jij JPB zijn hart stelen ?. Stuur dit naar de artiest (@jpbballin). Plaats de cover van de single in je avatar en maak de video tot een favoriet op je profiel.

Voor meer informatie over ZJ Records, bezoek je www.zjrecords.nl. Voor boekingen mail je jpb@zjrecords.nl.

Volg JPB op Twitter: @JPBBallin

Videoclip KLIK HIER: JPB – Bij mij


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *