Video: JPB ft Matarr – Ondersteboven

JPB ft Matarr - Onderste Boven Cover

JPB ft Matarr – Ondersteboven
Vlaardingen, 9 mei 2014

Vandaag brengt JPB zijn nieuwe single uit in samenwerking met label – collega Matarr, genaamd: ‘Ondersteboven’. De samenwerking tussen JPB en Matarr is vernieuwend want op deze single krijg je The Best Of Both Worlds te horen. Op het nummer vertellen beide artiesten hoe zij de clubs op hun eigen manier op zijn kop zetten. ‘Ondersteboven’ wordt getypeerd als een regelrechte CLUB BANGER.

Hoewel JPB en Matarr collega’s van elkaar zijn, is dit een featuring die door de fans niet als vanzelfsprekend gezien wordt. Echter verliep de samenwerking tussen JPB en Matarr vlekkeloos en het resultaat spreekt boekdelen want ‘Ondersteboven’ is een clubhit die in alle clubs en op elk feest te horen zal zijn.

Meer nieuws over JPB:

Het is een periode stil geweest rondom JPB maar de rasentertainer heeft niet stil gezeten. JPB is hard bezig geweest in de studio met nieuw materiaal, waarbij ‘Ondersteboven’ het startschot is voor het uitbrengen van nieuwe singles. Dus het wachten is voorbij want JPB komt binnenkort met nieuw materiaal.

Meer nieuws over Matarr:

Voor Matarr is het ook een tijdje geleden sinds hij nieuw materiaal uitgebracht heeft. Maar voor hem geldt hetzelfde; het wachten is voorbij want binnenkort verschijnt de nieuwe mixtape en EP van formatie Scheme015 waar Matarr onderdeel van uitmaakt.
De single is geproduceerd door Serrano. De cover van de single is ontworpen door www.tibomedia.nl. De video is geregisseerd door Mike Static.

Wil je single kopen dat kan !.

Via I-Tunes: http://goo.gl/3Gi8aS

Via Spotify: http://goo.gl/thcw61

Via Deezer: http://goo.gl/tAjwd9


Bekijk de video onderstaand.


Voor meer informatie over ZJ Records, bezoek je www.zjrecords.nl. Voor boekingen mail je jpb@zjrecords.nl.

 

  • Looka zegt:

    ben heel benieuwd naar de Scheme tape.

    hoe zit het met Frits Bricks eigenlijk??
    we zijn onderhand meer dan 2 jaar verder en er zal ‘binnekort’ dan 2 Keuzes (Deel3) komen… waar blijft tie??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *