Video: Matarr – Ik Ben Zo

Matarr - Ik ben zo Cover

Vlaardingen, 14 Juni 2013

Vandaag brengt Matarr zijn eerste single van dit jaar uit. Nadat hij vorig jaar een state award heeft gewonnen met de beste EP van het jaar was het even stil rondom Matarr. De reden hiervoor is dat de ZwareJongenZ artiest in alle rust bezig is met 2 gloednieuwe projecten. Hoe en wat komen jullie natuurlijk zo snel mogelijk te weten.

Nu even alle aandacht op zijn nieuwe single en video “Ik ben zo”. De goedlachse Matarr, die niet vies is van een feestje, wordt gekenmerkt door zijn ruwe en realistische manier van rappen. Er zijn weinig artiesten in Nederland die de pijn van de straat zo goed kunnen vertalen met rap skills zoals Matarr dit doet. Ditmaal laat hij je wederom nadenken en stilstaan bij een situatie die je niet in eigen handen hebt, of toch wel? Een zwerver die op straat leeft, hoe komt hij daar? Dit zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt door het zien van de video. Het nummer op zich moet je doen beseffen wie er voor je is op de momenten dat je ze nodig hebt.

De single is geproduceerd door Ramillion beter bekend als Ra-O. De cover van de single is ontworpen door www.tibomedia.nl. De video is geregisseerd door Mike Static.

Bekijk de video onderstaand.

Beluister de track op spotify en zet hem in je favorieten. KLIK HIER.

Voor meer informatie of boekingen over ZJ Records en Matarr, bezoek je www.zjrecords.nl of www.matarr.nl.

Volg Matarr op Twitter: @matarr

Like Matarr op Facebook: https://www.facebook.com/matarr.drammeh.3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *