Video: Matarr – Laat me Gaan

matarr-laat-me-gaan-010

Rotterdam, 30 oktober 2012


De revelatie van de afgelopen jaren ontpopt zich hedendaags als een volwassen en nadenkend man. Matarr releast vandaag de nieuwe single, “Laat me gaan”. Na de deelname van Matarr in verscheidene televisieprogramma’s en zijn bijdrage aan uiteenlopende studiosessies is het tijd voor iets officiels. Matarr is blij met de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt als mens, omdat dit weer zijn uiting geeft in de muziek die wordt gemaakt.“ Matarr zegt over de huidige gang van zaken: “Het gaat steeds beter op alle vlakken. Muziek staat centraal in mijn leven. Uiteraard gaat niet alles altijd van een leien dakje, maar zolang ik me maar op het spreekwoordelijke dak bevindt, maak ik de grootste kans voor verbetering.

De nieuwe single staat gedeeltelijk ook in het teken van zijn nominatie voor de StateAwards in de categorie “Beste Mixtape”. De eerder dit jaar gereleaste “De Gang Van Zaken” is bekroond en moet nu een plekje bemachtigen als nummer 1. Dit kan door stemmen van fans, luisteraars, volgers, collega’s, etc. Heb jij nog niet gestemd op Matarr voor de StateAwards? Klik dan HIER om dit direct te doen!


Vorige week werd de kijker al een kijkje achter de schermen gegund bij de videoclip van Matarr. De videoclip verteld het verhaal van “Keuzes”. Maakt Matarr de juiste? Bekijk de officiele video voor antwoord op deze vraag.

De single is geproduceerd door RaO. De cover van de single is ontworpen door www.tibodesign.nl. De video is geregisseerd door Mike Static.

Matarr leeft voor zijn muziek! Wil jij dit bekronen met de aankoop van zijn nieuwe single?
Klik HIER om de Downloadshop te bezoeken.

Hyves / Facebook

Op Hyves en Facebook post je de video op je profiel en zeg je waarom Matarr de beste EP van het jaar releaste. Laat een bericht achter op de pagina van Matarr.

Twitter

Tweet de video en vertel waarom jij vindt dat de EP van @Matarr moet winnen op de StateAwards in de categorie “Beste Mixtape”.

Voor meer informatie over ZJ Records, bezoek je www.zjrecords.nl. Voor boekingen mail je naar matarr@zjrecords.nl.

Bekijk de video onderstaand.

 • Rocco zegt:

  ik weet niet waarom maar ik moest dit zegge: ik voel hem man,
  thanks.

  • A Dysphrenic sweating and diabetes may keep you disabled, depending how
   often your attacks are. Magnesium supplementation
   appears to work especially well in easing sweating and diabetess triggered by changes in
   the white matter of the brain, starting from the vision center.
   New research from Australia’s Griffith University, say more
   than one type. The most successful medications tend to
   be much longer lasting than regular tension headaches;
   they can also be testimonial to other conditions.
   It can last from four to 72 hours.

 • Johnc816 zegt:

  Hi, Neat post. There’s a problem with your website in internet explorer, would test this IE still is the market leader and a good portion of people will miss your great writing due to this problem. ddeeddgdfcee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *