Video: Maxje – Overname

Maxje overname cover

Vlaardingen, 4 oktober 2013

De 20-jarige Tilburgse Maxime, beter bekend als Maxje, die tevens ook studeert aan de Herman Brood Academie is er helemaal klaar voor om de hiphop scene over te nemen met haar vrouwelijke charmes. Bijna 500.000 views verder met 2 battle filmpjes (punchoutbattles), een platencontract en ruim een jaar in de studio hard werken is het eindelijk zover. ZwareJongenZ 1st lady Maxje brengt haar eerste promo videoclip en single genaamd “Overname” uit.


Ze is vastbesloten om te laten horen en zien dat ook Nederlandse meiden kunnen rappen en zich prima kunnen redden in de mannelijke hiphop wereld. ‘Wie verwacht dat ik dit doe om alleen maar mooi te zijn heeft het mis’ aldus Maxje. Met “overname” laat Maxje horen dat ze inderdaad haar mannetje staat. Niet alleen horen want in de video kan je dit ook zien. De keuze om Overname als eerste single uit te brengen is zowel een ode aan haar producer vanaf day one “DJ Dice” en om te laten horen dat ze rap skills bezit. De bedoeling is om een veel breder publiek aan te spreken, maar ik wou deze single perse doen om de critici gelijk de mond te snoeren. Kortom Max neemt over !!!

De single is geproduceerd door DJ Dice. De Styling is verzorgd door Vale La Pena Dames mode in Vlaardingen. De cover van de single is ontworpen door www.tibomedia.nl. De video is geregisseerd door Mike Static.

Beluister de track op spotify en zet hem in je favorieten. KLIK HIER.

Voor meer informatie of boekingen over Maxje en Zj Records, bezoek je www.maxje-music.nl of www.zjrecords.nl.

Volg Maxje op Twitter: @Maxjemusic

Like Maxje op Facebook:  www.facebook.com/maxjemusic

Bekijk de video onderstaand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *